ميترا زراتي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: تمامي فست فودها از كالري زيادي برخوردارند و بايستي مصرف اينگونه مواد غذايي در وعده هاي غذايي محدود شود.
اگرناچاريد از فست فودها به طور مداوم استفاده کنيد بايستي از فست فود با حجم كمتر و کم ضرر استفاده شود زيرا تمامي پنير موجود در فست فودها غني از اسيدهاي چرب اشباع هستند و تأثيرات مخربي بر سلامت افراد برجاي مي گذارد.
وي افزود: برخي از افراد همراه با فست فودها از نوشابه هاي گازدار استفاده مي كنند زيرا اين نوشيدني ها باعث افزايش ميل به غذا و پوكي استخوان مي گردد.
ويتصريح کرد: در صورت استفاده از فست فودها بايستي از فست فود بدون سس و نوشابه گازدار مصرف شود.