به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، کارشناس مسئول بهبود تغذیه دانشگاه با اعلام این مطلب گفت:آنتوسیانین های موجود در آلبالو خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بسیار قوی دارد که برای مبتلایان به بیماری هایی که تورم و التهاب شدیدی دارند ،بسیار مناسب است.
نسرین علیزاده افزود:گیلاس و آلبالو منابع خوبی از ویتامین های C,A و آنتوسیانین است و میزان آن در آلبالو بیش از گیلاس است.
وی خاطر نشان کرد:مصرف منظم این میوه های تابستانی در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی ـ عروقی تاثیر به سزایی دارد/س