به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
حسین بیگلری گفت: مردم گوشت و فرآورده های گوشتی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز مورد تایید
سازمان دامپزشکی و مرکز بهداشت تهیه کنند.
بیگلری افزود: خطر انتقال در طی ذبح حیوان آلوده و مصرف گوشت خوب پخته نشده
حیوان وجود دارد و این بیماری در بیمارستان ها می تواند به صورت عمده انتقال داشته
باشد که توجه به آن و آموزش کارکنان از اهمیت زیادی برخوردار است که مجموعه فعالیت
های آموزشی در این خصوص پیشتر انجام شده و اکنون نیز در حال انجام می باشد.
وی گفت: اساس کار پیشگیری در رابطه با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا CCHF بخصوص کودکان،
دانش آموزان و دامداران و کسانی که به واسطه شغلی با دام در تماس هستند همچون
سلاخان و قصابان استفاده از وسایل حفاظتی دستکش، عینک و روپوش است.
بیگلری تاکید کرد که کودکان از جداکردن کنه و یا له کردن کنه های روی بدن دام
خودداری کنند.
وی با تاکید بر اینکه رعایت اصول بهداشتی در تماس با دام بسیار اهمیت دارد، گفت:
مورد مشکوک بیماری است که به دنبال تماس محافظت نشده با دام و بافت های حیوانات
دچار علائمی چون تب ناگهانی به همراه درد شدید عضلات و خونریزی از مخاط ها و نقاط
مختلف بدن است./س