به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، محققان به دنبال روش صنعتي براي
توليد گوشت هستند روشي كه اثرات زيست محيطي آن كه منجر به كاهش دام ها مي
شود كم تر باشد.
طبق آمار جهاني جمعيت رو به فزوني كره زمين در صد
افزايش تقاضا نسبت به اغذيه هاي گوشتي دارد اين در حالي است كه دام نمي
توانند تامين كننده ي اين تقاضا ها باشند و ميزان تقاضاي فعلي فشاري مضاعف
برروي محيط زيست و حيوانات دامي است.
دانشمندان از سلولهاي عضلاني گاو براي توليد همبرگر آزمايشگاهي استفاده كرده اند.تست كننده هاي طعم اين همبرگر لذيذ بودن آن را تاييد كرده اند.
*محققان به كشت گوشت اميدوارندمحققان براي مصرف اين گوشت مصرف زماني بالايي در نظر گرفته اند و قيمت هر كيلو گوشت آزمايشگاهي را 70 دلار تخمين زده اند./ ع2