طعم اين همبرگر آزمايشگاهي لذيذ است كافي است يك بار امتحان كنيد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، محققان به دنبال روش صنعتي براي توليد گوشت هستند روشي كه اثرات زيست محيطي آن كه منجر به كاهش دام ها مي شود كم تر باشد.

طبق آمار جهاني جمعيت رو به فزوني كره زمين در صد افزايش تقاضا نسبت به اغذيه هاي گوشتي دارد اين در حالي است كه دام نمي توانند تامين كننده ي اين تقاضا ها باشند و ميزان تقاضاي فعلي فشاري مضاعف برروي محيط زيست و حيوانات دامي است.








دانشمندان از سلولهاي عضلاني گاو براي توليد همبرگر آزمايشگاهي استفاده كرده اند.تست كننده هاي طعم اين همبرگر لذيذ بودن آن را تاييد كرده اند.

*محققان به كشت گوشت اميدوارند

محققان براي مصرف اين گوشت مصرف زماني بالايي در نظر گرفته اند و قيمت هر كيلو گوشت آزمايشگاهي را 70 دلار تخمين زده اند./ ع2
برچسب ها: همبرگر ، آزمایشگاه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار