به گزارش خبرنگار کلينيک با شگاه خبرنگاران؛ استفاده از فيبرها در رژيم غذايي مي تواند يك راه حل آسان اما مؤثر براي جلوگيري از افزايش وزن باشد.
گفتني است، افزايش مصرف فيبر به ازاي هر هشت گرم در 1000 كالري مي تواند نتيجه اي برابر با 5/4 پوند كاهش وزن به همراه داشته باشد.
گفتني است، پزشكان مصرف ميوه هايي مانند سيب متوسط را به دليل دارا بودن حدود چهار گرم فيبر و يك سيب بزرگ در حدود پنج گرم فيبر را به دليل داشتن ويتامين C و پتاسيم به افرادي كه رژيم دارند، توصيه مي كنند.
بررسي ها نشان مي دهند، لوبيا سبز هم در رده فيبرهاي كاهنده وزن در كنار سيب زميني شيرين پخته شده به ميزان متوسط و همين طور توت فرنگي، تمشك، نخود و كدو تنبل قرار دارند.
گفتني است، در كدو تنبل ويتامين C، در نخود ويتامين B6، در تمشك ويتامين C و در توت فرنگي ويتامين C و آنتي اكسيدان هاي مفيد قرار دارد.