نان هاي سبوس دار به هنگام پخت، مواد معدني و پروتئين خود را از دست مي دهند.

سيد ضياء الدين مظهري، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: نان هاي حاوي سبوس باعث كاهش چربي هاي شكمي مي شود و سرشار از ويتامين هاي گروه B و E است كه بايستي در رژيم غذايي افراد گنجانده شود.

وي با بيان اينکه نان سبوس دار غني از مواد معدني نظير منيزيم، آهن، روي و كلسيم است. افزود: زماني كه نان هاي سبوس دار در حال پخت هستند، مقدار كمي از پروتئين و املاح معدني كاهش مي يابد زيرا بهتر است از مواد مغذي و مفيد ديگري نيز استفاده شود.

وي در ادامه گفت: بايستي در كنار نان هاي سبوس دار از مواد غذايي ديگر همچون سبزي، حبوبات، غلات و لبنيات استفاده شود زيرا اين دسته از مواد غذايي سرشار از ويتامين هاي مورد نياز و ضروري بدن است
برچسب ها: نان ، چربی ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.