مصرف هفتگی گیاه بروکلی خطر ابتلا به سرطان و اختلالات قلبی وعروقی را کاهش می دهد.

دکتر لیلا سوری فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف کلم بروکلی با بهبود و واکنش های شیمیایی مختلف موجب افزایش کار کرد باتری های سلولی بدن می شود.

وی افزود: استفاده از این گیاه در رژیم غذایی هفتگی می تواند خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.

این متخصص اظهار داشت: کلم بروکلی به دلیل دارا بودن ترکیبات خاص، سلول هاي بدن را فعال و انرژی مورد نیاز سلول ها را تامین می کند.

سوری خاطرنشان کرد: ماده شیمیایی این گیاه انرژی باتری های کوچک سلولی موسوم به میتوکندری را تامین می کند.

وی تصریح کرد: میتوکندری ها که به عنوان باتری های سلولی شناخته شده اند در انتقال انرژی نقش حیاتی داشته و در صورتی که در کارایی آن خلل ایجاد شود به بسیاری از بیماری های دوره میانسالی منجر می شود./ع2

برچسب ها: سکته ، قلبی ، اختلال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.