ميترا زراتي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: يکي از بهترين منابع غذايي گياهي سنجد است که غني از فيبر و کلسيم است.
وي عنوان کرد: سنجد مناسب ترين ميان وعده براي افرادي است که دچار پوکي استخوان شده اند، چرا که استخوان ها را محکم و قوي مي سازد.
زراتي گفت: اين منبع غذايي براي دستگاه گوارش نيز بسيار مفيد است.
وي افزود: گرسنگي بعد از خوردن سنجد به شدت کاهش مي يابد، چرا که حاوي فيبر فراوان است و قابليت سيرکنندگي بسيار دارد و سنجد حاوي ترکيباتي نظير فيتکميکال ها است که آنتي اکسيدان بسيار قوي دارد.
وي خاطرنشان کرد: افرادي که رژيم لاغري دارند، بهتر است سنجد را در برنامه غذايي خود قرار دهند.