وی خاطرنشان کرد: جریان توجه به شادابی و عید در جامعه بر اساس تفکر دینی و اسلامی اهمیت دارد و برای تحقق این شادمانی مراسم ویژهای در نظر گرفته شده است تا عید با ساز و کار مهمی برگزار شود.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه بر اساس آموزههای دین اسلام عید جریان اجتماعی است گفت: در عید باید شادی و شادمانی را در لایههای مختلف جامعه توزیع کرد تا همگان از این موهبت الهی بهرهمند شوند.
وی عنوان داشت: جریان عید چیزی نیست که تنها در تفکر دین اسلام مطرح باشد، به لحاظ اینکه اصل این شادمانی برای انسانها از سوی خداوند یک اصل مسلم است، برای سایر امتها نیز عید در نظر گرفته شده است.
یوسفیمقدم عید فطر و قربان را سرآمد اعیاد مختلف ذکر کرد و افزود: عید فطر در پایان ماه رمضان واقع شده و بر اساس آیات قرآن عید فطر جایگاه بسیار رفیعی دارد.
وی یادآور شد: مسلمانان یک ماه روزهداری کردند و به راز و نیاز و عبادت خدا پرداختند و با انجام این اعمال الهی و عبادی به کمال دست پیدا کردند و بر اساس این کمال انسانی و معنویتی که برای انسان به دست آمده باید پایان این ماه عید گرفته شود.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه روزه در عید فطر حرام است گفت: مسلمانان در این روز کام خود را شیرین میکنند و مانند روزهای دیگر ماه رمضان روزهدار نیستند./س