به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،یک پزشک متخصص بیماری های گوارش و داخلی گفت : ترکیبات نعناع برای مبتلایان به نفخ و دردهای شکمی مفید و موثر است اما شدت رفلاکس را افزایش می دهد.
علی پوراکبر می افزاید : افراد مبتلا به رفلاکس معده باید از مصرف غذاهای ادویه دار، چای پررنگ، انواع سس ها به ویژه سس گوجه فرنگی، و شکلات و قهوه در وعده های غذایی خودداری کنند.
وی تصریح کرد : افراد مبتلا به این عارضه گوارشی با امتناع از پرخوری و دراز نکشیدن پس از صرف غذا می توانند این مشکل را به حداقل برسانند./ب