برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:
چربی های نامطلوب خون که به نام کلسترول تام است تاثیرات نامطلوبی در سلامت افراد می گذارد.
وی افزود: از عوامل افزایش دهنده چربی های نامطلوب خون مصرف مواد قندی نشاسته ای است.
وی اظهار داشت: امروزه بالا بودن چربی خون علاوه بر افراد مسن در جوانان بسیاری دیده می شود.
وی عنوان کرد: چربی های نامطلوب خون در اثر استفاده زیاد از روغن های جامد و چربی های حیوانی است که زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است.
بزرگمهر افزود: یکی دیگر از عوامل مهم در بالا رفتن میزان چربی خون استفاده از غذاهای پرچرب است که در به خطر انداختن سلامت افراد بسیار تاثیر گذار است.
وی توصیه کرد: استفاده از مواد غذایی پرچرب و روغن جامد بایستی در برنامه غذایی محدود شود چرا که زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است و بهتر است از غذاهای سالم و کم چرب استفاده شود.