محمد آخوندزاده، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بعد از ماه مبارک بهتر است در روزهای اول از تمامی وعده ها همانند صبحانه، نهار و شام به طور كامل استفاده شود و غذاهای کم حجم و سالم را در این وعده ها قرار دهند و مصرف غذاهای پرحجم، پرچرب، گرم و داغ به حداقل برسانند، در این صورت به دستگاه گوارش آسیبی نمی رسد و فرد دچار معده درد و دل درد نیز نمی شود.
وی افزود: در روزهای اول بعد از ماه رمضان، به دلیل این که بدن ضعیف شده بهتر است مواد غذایی مانند خرما، میوه جات و سبزیجات در برنامه غذایی قرار گیرد.
آخوندزاده تاکید داشت: در وعده های ناهار و شام بهتر است از پنیر، هندوانه، انگور، خیار، گوجه و ماست استفاده شود چرا که غنی از کلسیم و پروتئین مورد نیاز بدن است.
وی در خاتمه گفت: در ماه مبارک رمضان اکثر افراد بدنشان با کم آبی مواجه شده است که مناسب است از نوشیدنی های خانگی و طبیعی همچون خاکشیر، شربت سکنجبین و تخم شربتی استفاده شود./ح