به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران گیلان : یکی از انواع زردآلو شکر پاره است که طعمی بسیار شیرین دارد.
نوع دیگر آن قیسی است که به اندازه بقیه انواع زردآلو فراوانی ندارد ولی خشک شده
آن را به راحتی میتوان یافت. به طور کلی زردآلوی خشک شده - یا همان برگه زردآلو -
یکی از خوش طعمترین اجزای آجیل شیرین است.
زردآلو دارای طبیعتی سرد و
تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرمتری دارد. این میوه مقوی و لذیذ سرشار از
ویتامینهای A، C و گروه B است و مواد معدنی مختلفی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم،
گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی دارد. زردآلو و بهخصوص برگه خشک شده آن (به
صورت خیس خورده) ملین است. مغز شیرین هسته زردآلو نیز مقوی و مغذی است و طبیعتی
گرم وخشک دارد؛ در ضمن مواد پروتیینی، چربی، قند، ویتامین A و آنزیمهای مختلفی نیز در میوه تابستانی وجود دارد./ع