وي با اشاره به اينكه برخي از چربي ها، زمينه بروز ديابت را در افراد بوجود مي آورند، گفت: به طور كلي، كاهش مصرف لبنيات پرچرب، گوشت قرمز، حذف غذاهاي سرخ كرده و تنوري در پيشگيري از بروز چربي خون در بيماران ديابتي پيشگيري مي كند.
اين فوق تخصص اظهار داشت: مبتلايان به ديابت نوع يك براي پيشگيري از بروز يبوست و كاهش سطح كلسترول بايد روزانه 35-20 گرم فيبر (الياف غذايي) مصرف كنند چون فيبر موجب شده تا قند غذاها به كندي جذب روده ها شود.
خديوي اظهار داشت: مصرف سبوس گندم، ميوه و سبزيجات تازه، مصرف سالاد با روغن
زيتون و آبليمو و دانه هاي سويا براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است چون سويا
تنظيم قند و انسولين خون بدن را برعهده دارد./ع2