به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛علی صدیقی اظهار داشت: دامپزشکی سرایان اقدامات زیادی در رابطه با بهداشت واحدهای طیور در این شهرستان انجام داده است.
وی با بیان اینکه نظارت دقیقی بر بهداشت و ضدعفونی واحدهای پرورش طیور صورت میگیرد، ادامه داد: نظارت قبل از آغاز جوجهریزی انجام میگیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی سرایان تصریح کرد: نظارت بر بهداشت واحدهای مرغداری در مراحل مختلف صورت گرفته به طوری که در زمان آغاز به کار این واحدها نظارت کافی بر ضدعفونی کردن و آمادهسازی سالن انجام میشود.
صدیقی با بیان اینکه شرایط بهداشتی کارکنان واحدهای پرورش طیور از اهمیت زیادی برخوردار است، متذکر شد: دامپزشکی وظیفه کنترل شرایط بهداشتی کارکنان و بیان دستورالعملهای بهداشتی و مدیریتی لازم به پرسنل حاضر در این واحدها را دارد.
وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون طیور علیه بیماریهای واگیردار در سرایان صورت میپذیرد، عنوان کرد: برنامه واکسیناسیون طیور از آغاز ورود جوجه به سالن ارائه میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی سرایان گفت: انجام امور بهداشتی در مرغداریها سطح بهداشتی و راندمان مرغداری را افزایش میدهد.
صدیقی با بیان اینکه با ارائه برنامههای بهداشتی امکان جلوگیری از خسارتهای ناشی از بیماریها وجود دارد، یادآور شد: پایین آوردن هزینههای کنترل بیماریها و جلوگیری از وقوع بیماریهای مشترک انسان و دام از دیگر اهداف دامپزشکی در نظارت بر واحدهای پرورش طیور است.
وی افزود: دامپزشکی سرایان اقدام به صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی برای واحدهای مرغداری میکند.
رئیس شبکه دامپزشکی سرایان با بیان اینکه نمونهگیری از طیور واحدهای پرورش طیور مشکوک به بیماری صورت میگیرد، اظهار داشت: برای انتقال طیور از مرغداریها به کشتارگاهها مجوز حمل بهداشتی توسط دامپزشکی سرایان صادر شده است.
صدیقی تصریح کرد: در شهرستان سرایان 10 واحد پرورش طیور فعال وجود دارد.
وی با بیان اینکه از آغاز سالجاری تاکنون، 175 هزار و 450 قطعه جوجهریزی در مرغداریها انجام شده است، خاطرنشان کرد: از آغاز سالجاری تاکنون حدود 306 تن گوشت مرغ در این واحدها تولید شده است./ع