كارشناس مسوول امور دام و آبزيان جهادكشاورزي دليجان گفت: سالانه ۱۵ هزار و ۵۶۳ تن گوشت قرمز و سفيد در دليجان توليد مي شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،ابراهيمي افزود: هر سال بيش از هشت هزار و ۲۵۰ تن گوشت قرمز با پرورش دام سبك و سنگين، هفت هزار و ۱۱۳ تن گوشت مرغ و ۲۰۰ تن ماهي قزل آلا سردابي در شهرستان دليجان توليد مي شود.
وي اظهار كرد: توليد سالانه هشت هزار و ۲۵۰ تن شير و ۷۰ تن عسل از ديگر محصولات دامي توليدي در اين شهرستان است.
وي ميزان مصرف سرانه شير در اين شهرستان را ۸۵ كيلوگرم، گوشت قرمز ۱۲ كيلوگرم، گوشت مرغ ۲۱ كيلوگرم و گوشت ماهي را ۵/۶ كيلوگرم اعلام كرد و افزود: مازاد مصرف محصولات توليدي دامي دليجان به شهرهاي همجوار قم، كاشان، تهران و اصفهان صادر مي شود.
ابراهيمي گفت: در چهار ماه نخست امسال با رهاسازي ۲۴۸ هزار و ۲۰۰ قطعه بچه ماهي قزل آلا در هشت واحد پرورش ماهيان سردابي شهرستان دليجان ۲۹ تن ماهي سردابي توليد شد.
كارشناس مسوول امور دام و آبزيان جهادكشاورزي دليجان افزود: به سبب بارش هاي مناسب بهاره امسال، امسال تا كنون ۵۰ تن عسل در اين شهرستان منطقه توليد شد كه اين ميزان نسبت به پارسال ۸۰ درصد رشد يافته است./ب

برچسب ها: گوشت ، قرمز ، سفید ، دلیجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.