خواص سیرخام مربوط به وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» در آن است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،این ماده پس از کوبیدن یا خرد کردن سیرخام آزاد میشود و علاوه بر کاهش التهاب در بدن، آسیب ناشی از مولکولهای رادیکال آزاد به سلولها را نیز میکاهد.
نتایج پژوهشها نشان میدهد که مصرف معمول سیرخام خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری را تا 44 درصد کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهد که مصرف سیرخام در افراد سیگاری نیز خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 30 درصد کاهش میدهد.
سیر خطر ابتلا به تومورهای رودهای را تا یک سوم کاهش میدهد و احتمال سرماخوردگی و خطر بروز التهاب در بدن را نیز کمتر میکند./ب