افزودن آلو خشک به وعده‌هاي غذايي روزانه موجب افزايش تراکم بافت استخواني مي‌شود.

دکتر مهتاب کريمي، فوق تخصص تغذيه و انرژي درماني  در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب افزود: تحقيقات متخصصان نشان مي‌دهد که مصرف آلو خشک در وعده‌هاي غذايي روزانه موجب تغييرات شگرف در استحکام و افزايش تراکم بافت استخواني بدن افراد مي‌شود.

 وي گفت: آلو خشک خواص بسيار زيادي براي بدن از جمله رفع يبوست داشته و يکي از بهترين مواد غذايي براي داشتن استخوانهاي سالم است.

اين متخصص خاطر نشان کرد: همچنين آلو حاوي بتاکاروتن و ويتامين a است که در پيشگيري از اختلالات بينايي بسيار موثر است.

کريمي تصريح کرد: مصرف بيش از حد آلو در افرادي که دستگاه گوارش ضعيف دارند موجب سوزش معده و حتي بروز اسهال مي‌شود./ح

برچسب ها: آلو ، گوارش ، استخوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.