به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، غوره میوه نارس انگور است كه دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوكسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوكولیک و قند است.
این میوه برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست هم چنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .
غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض و در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها و درمان زردی موثر است .
بیماری اسكوربوت كه به دلیل کمبودویتامینC در بدن به وجود می آید ، با آب غوره درمان می شود.
آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.
آبغوره حرارت و صفرای بدن را دفع می كند و روده ها را ضد عفونی می كند و تقویت كننده کبداست.
برای برطرف كردنورم گلو، آب غوره قرقره كنید.
برای دفع كرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف كنید.
آب غوره درمان كننده پا درد و كمردرد می باشد و برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب كرد./ب