حذف برخي مواد مغذي از سبد غذايي روزانه که حاوي منابع اصلي تغذيه هستند بسيار دردسر ساز است.

احمدرضا درستي، متخصص تغذيه و رژيم درماني درگفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: افرادي هستند كه از مصرف انواع گوشت ها خودداري مي كنند و تنها گياهان را در برنامه غذايي خود قرار مي دهند چرا كه حذف گروه غذايي گوشتي باعث آسيب رساندن به بدن مي شود و به مرور زمان آثار منفي بر روي بدن عيان مي شود و مشكلات متنوعي را پديدار مي كند كه بهتر است مصرف گوشت ها به مقدار لازم در برنامه غذايي گنجانده شود.

وي افزود: با حذف انواع گوشت ها در برنامه غذايي به سلول هاي عصبي و مغزي آسيب جدي وارد مي شود و به مرور زمان سلول هاي مهم بدن از بين مي روند.

وي عنوان كرد: افرادي كه گياهخواري مي كنند سه دسته هستند كه دسته اول تنها از گياهان استفاده مي كنند و دسته دوم گياه را همراه با تخم مرغ و گروه سوم گياهان را همراه با شير مصرف مي كنند در اين صورت افرادي كه تنها گياه خواري مي كنند با بسياري از كمبودها مواجه مي شوند و كساني كه در وعده هاي غذايي خود از شير و تخم مرغ استفاده مي كنند ويتامين ‌B12 و آهن به طور كامل به بدنشان مي رسد و با فقر آهن مواجه نمي شوند.

درستي در ادامه به افرادي كه تنها از گياه در برنامه غذايي خود استفاده مي كنند، توصيه كرد: بهتر است تمامي گروه هاي مواد غذايي از جمله غلات و نان را در برنامه غذايي قرار دهند چرا كه در صورت حذف مواد غذايي نام برده با كمبود ويتامين هاي موجود درغلات و نان موي سر ريزش پيدا مي كند.
برچسب ها: گیاه ، گوشت قرمز ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.