به دنبال كاهش سهميه آب يزد از خط آب انتقالي زاينده رود، مسئولان استاني ناچار به استفاده از منابع داخلي يزد شده اند كه اين منابع دردسرهايي به دنبال داشته كه يكي از آنها مسموميت گسترده مردم بخشي از مناطق يزد است

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگار ان یزد

به دنبال كاهش سهميه آب يزد از خط آب انتقالي زاينده رود، مسئولان استاني ناچار به استفاده از منابع داخلي يزد شده اند كه اين منابع دردسرهايي به دنبال داشته كه يكي از آنها مسموميت گسترده مردم بخشي از مناطق يزد است.

در حالي كه چندي پيش خبر از مسموميت مردم صدوق، اشكذر و زارچ داده مي‌شد، به تازگي گستره اين مسموميت ها بيشتر شده و به شاهديه و مناطقي نظير چهارراه معلم، سه راه شحنه، بلوار 22 بهمن ... رسيده است.

روز گذشته درمانگاه‌هاي اطراف اين خيابان‌ها و اورژانس بيمارستانها مملو از جمعيتي بود كه پزشكان، بيماري آنها را مسموميت با كلر باقيمانده در آب تشخيص داده بودند.

اين افراد با تهوع، سرگيجه، دل پيچه، اسهال و استفراغ به درمانگاه‌ها مراجعه كرده اند و از آنجا كه پيش از اين در نمونه گيري از آب زارچ و شاهديه، به وجود كلر اضافه در آب پي برده شده بود، عامل اين مسموميت ها نيز مشخص است.

در بين افراد مسموم، تعداد زيادي از كودكان خردسالان و افراد سالمند مشاهده مي شوند كه در اين گرماي هوا، بايد با بيماري نظير اسهال و استفراغ مواجه شوند.

يكي از اين مراجعان اظهار داشت: از مدتها پيش آب شرب داراي طعم شده بود و گاهي نيز بوي بسيار بدي از آن به مشام مي رسيد.

فرزانه جليليان عنوان كرد: در بسياري از ساعات روز نيز آب موجود در لوله‌ها، زرد و كدر و داراي املاح بسيار است.

وي افزود: تمام افراد خانواده ما دچار مسموميت شده اند زيرا گمان نمي كرديم آب دچار مشكل چنداني باشد.

جليليان با ابراز گلايه از اينكه مسئولان آب و فاضلاب از طريق رسانه ملي اين موضوع را اطلاع رساني نكرده اند، گفت: اگر كيفيت آب به هر دليلي كاهش پيدا كرده، مسئولان حداقل اطلاع رساني كنند تا مردم اينگونه دچار بيماري و مشكل نشوند.

وي تصريح كرد: پزشكان بر مسموميت بر اثر استفاده از آب آلوده به كلر و املاح زياد، اذعان دارند اما در تماس تلفني با اداره آب و فاضلاب استان يزد، مسئولان امور مشتركان، اين موضوع را رد مي كنند و اين در حالي است كه افت شديد كيفيت آب را نيز خودمان شاهد هستيم.

يكي ديگر از شهروندان يزدي نيز در اين مورد اظهار داشت: از يك ماه گذشته تاكنون دائم از آب معدني استفاده مي كنيم و كوهي از بطري هاي آب معدني در آشپزخانه و حياط منزل جمع آوري شده است.

شيوا رضايي عنوان كرد: از آنجا كه دو كودك در منزل دارم و به دليل گرما دائم آب مصرف مي كنند، ناچارم روزي يك باكس آب معدني خريداري كنم.

وي همچنين از افزايش قيمت آب معدني در يزد انتقاد كرد./ب
برچسب ها: مشکلات ، آب استان ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.