سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کنترل دقیق و بهتر آفات و بیماری ها با روش های کنترل تلفیقی، کنترل بیولوژیک و کاهش مصرف سموم باعث افزایش کیفیّت و افزایش صادرات و حفظ محیط زیست می شود.
وی تشریح کرد: کارشناسان باغبانی تنظیم برنامه کشت مطابق با نیاز بازار را از مزایای ارزشمند کشت گلخانه ای عنوان کرده اند.
اسکندری با اشاره به تفاوت میزان تولید محصول در گلخانه و هوای آزاد، ادامه داد: تولید 10 تا 15 برابری محصول در هر مترمربع به جای تولید دو کیلوگرم در همان یک متر مربع در هوای آزاد، انگیزه ای برای باغداران و کشت در گلخانه است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: با روش آبیاری تحت فشار در گلخانه، صرفه جویی در مصرف آب نیز عینیّت می یابد.
اسکندری گفت: با سیستم هیدروپونیک از اراضی غیرقابل کشت نیز می توان استفاده ای بهینه نمود.
وی با بیان ایجاد فرصت های شغلی برای دانش آموختگان کشاورزی با توسعه کشت در محیط گلخانه تاکید کرد: ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای جوانان و کارآموختگان کشاورزی و استفاده از اوقات فراغت کشاورزان در فصل های پاییزو زمستان با کشت گلخانه ای دور از انتظار نخواهد بود./c