به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ سوسيس و كالباس به محض مصرف فشار خون را تا 2 ساعت بسيار بالا مي برند و باعث مي شوند تا قلب شك ناگهاني را هر چند وقت يك بار تجربه كند.
مصرف سوسيس و كالباس باعث خطر بروز سرطان مي شوند و سرطان كبد، معده و روده را تا 40 درصد افزايش مي دهند.
مطالعات پژوهشگران نشان مي دهد مصرف سوسيس و كالباس حتي از نوشابه و دلستر و مواد قندي نيز خطرناك تر است و باعث بروز بيماري هاي ژنتيكي نيز خواهد شد مصرف سوسيس و كالباس براي خانم هاي باردار به هيچ وجه توصيه نمي شود زيرا باعث زايمان زود رس و در مواردي سقط جنين مي شود.
مصرف سوسيس و كالباس ذهن کودکان را كند مي كند و از ميزان طبيعي رشدشان كاسته مي شود.