به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران احمد حسامی در زمینه تولید گوشت سفید در شهرستان اردستان اظهار داشت: در سال 91 با جوجهریزی 3 میلیون و 750 هزار قطعه در هر دوره که هر سال نیز دارای چهار دوره تولیدی است، توانستیم 32 هزار تن گوشت سفید تولید کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: در دوره اول جوجه ریزی سال 92 که برابر با چهار ماهه اول سال است میزان جوجهریزی برابر با 3 میلیون و 500 هزار قطعه منجر به تولید 8 هزار و 500 تن گوشت سفید شد.
مدیریت امور دام جهاد کشاورزی شهرستان اردستان افزود: در سال گذشته 140 واحد مرغداری گوشتی در شهرستان اردستان فعالیت داشته که این واحدها در سال 92 به 150 واحد افزایش یافتند و در سال گذشته این شهرستان به عنوان رتبه نخست تولید گوشت سفید در استان معرفی شد.
این مسئول عدم وجود کشتارگاه در شهرستان را از مشکلات موجود در این بخش دانست و گفت: به دلیل اینکه در شهرستان کشتارگاهی برای مرغهای گوشتی موجود نیست و تولیدات باید به اصفهان انتقال داده شود اطلاع دقیقی از میزان صادرات به شهرستانهای دیگر نداریم.
حسامی در ادامه تصریح کرد: در سال 91 تعداد هشت واحد مرغداری برای تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک در شهرستان اردستان فعالیت میکردند که به میزان 700 تن گوشت سفید تولید کردند.
وی به عدم موفقیت در زمینه تولید گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک اشاره کرد و متذکر شد: به دلیل عدم موفقیت مرغداران در زمینه بازاریابی محصول گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک و عدم همکاری کشتارگاهها با مرغداران تولید این محصولات در میان مرغداران با شکست مواجه شد و در سال جاری تاکنون گزارشی در این زمینه دریافت نکردهایم.