به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ حشمت اله عسگري در بازدید از منطقه ويژه اقتصادي مهرانبا بیان این مطلب گفت: راهكار برون رفت ايلام از چالش ها و وضعيت فعلي نيازمند نگاه ويژه ملي و گسترش زيرساخت ها در بخش راه، كشاورزي، آب و صنعت است كه همه اين موضوع ها به شكل علمي و كارشناسي در برنامه هاي وزراي اقتصادي دولت جديد لحاظ شده است.
وي تاكيد كرد: بايد شرايط و بسته هايي براي توسعه پايدار اين منطقه از ميهن اسلامي در نظر گرفته شود كه سهم ايلام در تصميم گيري هاي بودجه اي در مقايسه با ديگر استان ها افزايش يابد.
عسگري با بيان اين كه بودجه عمراني استان در مقايسه با سال پيش هشت درصد رشد داشته است، افزود: اين اعتبارها به نسبت لايحه پيشنهادي دولت گذشته كاهش يافته است.
معاون استاندار ايلام گفت: در بحث بودجه به دنبال كاهش شاخص ها در شهرستان ها هستيم و بايد فاصله هاي استان را در سرفصل هاي مختلف در مقايسه با استانداردهاي كشوري كاهش داد.
وي از انجام مطالعه هاي دقيق كارشناسي در مرز بين المللي مهران با عراق خبر داد و افزود: فعاليت هاي اقتصادي گسترده اي در پايانه مرزي مهران در حال انجام است كه مهمترين آن راه اندازي منطقه ويژه اقتصادي است كه كار اجراي آن بزودي آغاز مي شود.
معاون برنامه ريزي استاندار ايلام يادآور شد: بازارچه هلاله شمالي در منطقه مرزي شهرستان ايلام نيز با نگاه تجارت كوله بري در حال راه اندازي است كه با فعال شدن اين دو منطقه اميد مي رود روند توسعه و شكوفايي استان مرزي ايلام شتاب بيشتري به خود گيرد.
عسگري با اشاره به اين كه اجراي طرح توسعه باغ هاي مهران جداي از اعتبارهاي شهرستان تامين شده، ادامه داد: عمليات بيابان زدايي اين منطقه در اولويت برنامه هاي اجرايي استان قرار گرفته و تخفيف تعرفه برق گرمسيري نيز در حال پيگيري است.
شهرستان مرزي مهران در جنوب استان ايلام ۲۲۰ كيلومتر مرز مشترك با كشور عراق دارد.
پايانه مرزي مهران اكنون مهمترين و فعال ترين كانون صادرات كالا به عراق و تردد زائران مكان هاي مذهبي و مقدس دو كشور همسايه است./ب