به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک ، قاسمی گفت :20 درصد خربزه شهرستان ساوه به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
مشهدی ، محلی و زرد ایوانکی ارقام کشت شده خربزه در شهرستان ساوه هستند.
امیری یکی از خربزه کاران ساوه با بیان اینکه 4هکتار خربزه کاری دارد واز هر هکتار به طور متوسط 25 تن برداشت می کند ازارسال وفروش محصول خودبه تهران ، قم ، همدان و شهرستان های شهریار ، کرج و اراک خبر داد.
برداشت خربزه در ساوه از مرداد ماه شروع و تا اواخر شهریور ادامه می یابد که از هر هکتار خربزه کاری به طور متوسط20 الی 25 تن برداشت می شود./ع