به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران محمدرضا البرزی با بیان این که روزانه در کرج 10 هزار تن خاک و نخاله تولید و جمع آوری می شود اظهار داشت: با توجه به انجام ساخت و ساز و عملیات ساختمانی در شهر کرج میزان تولید ضایعات ساختمانی افزایش زیادی نسبت به گذشته داشته است.
وی تصریح کرد: در این راستا اکیپ های گشت، وظیفه کنترل و نظارت بر کار کمپرسی داران و پیمانکاران خاک برداری و هدایت آنان به محل مجاز تخلیه را بر عهده دارند.
البرزی به دو مرکز جمع آوری نخاله های ساختمانی در منطقه حصار و مرکز دفن حلقه دره اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت و ظرفیت موجود فقط پاسخگوی دو سال آینده به منظور تخلیه و انباشت نخاله های ساختمانی است بنابراین لزوم اتخاذ تدابیر لازم و ایجاد جایگاه جدید برای دپو از جمله ضروریاتی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول در خصوص اثرات مخرب رهاسازی خاک و ضایعات ساختمانی بیان داشت: این اقدام می تواند باعث بروز مشکلات، حادثه و بیماری برای شهروندان شود به گونه ای که یکی از عوامل بیماری سالک، خاک و ضایعات ساختمانی است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در این راستا مقرر گردید ظرف مدت یک ماه اداره کل محیط زیست، شهرداری کرج، اداره کل منابع طبیعی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت و اداره کل مسکن و شهرسازی با محوریت شهرداری کرج جانمایی لازم را برای تخلیه نخاله های ساختمانی با هماهنگی این اداره کل انجام دهند. /