عليرضا حسيني ،متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در واقع از 3 ميليون بيماران ديابتي 10 درصد آنها داراي کبد چرب هستند و بعضي از نکاتي را که رعايت نمي کنند زمينه ساز کبد چرب درآنها مي شوند.
وي افزود: ارزش غذايي و زمينه ژنتيک و کنترل نکردن کلسترول و تري گليسريد از عوامل افزايش دهنده اين بيماري براي افراد ديابتي داراي کبد چرب است.
وي بيان کرد: اوايل کبد چرب مشخصه اصلي براي افراد چاق بود که جديدا براساس محاسبات براي افراد لاغر اندام نيز اين بيماري روي ميدهد.
البته بايد گفت: ورزش، تحرک و کنترل ديابت باعث کنترل کبد چرب مي شود./ح