کارشناس تغذیه و رژیم درمانی مازندران در
گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه 80 تا 90 در صد مردم ایران چای می نوشند گفت: چای که به صورت برگ خشک شده و دم کرده استفاده می شود به صورت چای سیاه ، سبزو بسته ای در بازار عرضه می شود .
حقانی افزود: بیشتر مردم کشور چای را برای رفع تشنگی و خستگی واسترس می نوشند اما بر اساس تحقیقات جدید چای در پیشگیری از پیری نیز مو ثراست.
وی در باره اینکه برخی از مردم معتقد هستند که مصرف چای سبزموجب سوختن چربی اضافه بدن و لاغری می شود گفت: در این باره هنوز چیزی ثابت نشده اما چای سبز در مقایسه با چای سیاه ماده آنتی اکسیدان بیشتری دارد که در پیشگیری از سرطان موثر است.
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت : بهتراست به جای چای عطری از چای طبیعی استفاده شود و بیماران قلبی عروقی و گوارشی نیز از خوردن چای پر رنگ خود داری کنند و چای را به ویژه در مازندران به دلیل بالا بودن رطوبت، نباید به میزان زیاد خریداری و درمنزل نگهداری شود .
حقانی افزود :توصیه می شود از نوشیدن چای بلافاصله بعد از خوردن غدا خودداری شود تا از دفع آهن جلوگیری شود./ب