به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، «همايون ارشادي» به استقبال مخاطبان از برخي فيلم ها اشاره کرد و افزود: فيلم ها و سريال هايي قابليت تبديل به گيم را دارد كه در جلب نظر مخاطب موفق بوده اند.
وي ادامه داد: بازی های بومي كه به دست طراحان ايراني ساخته مي شوند بايد حاوي نشانه هاي فرهنگي باشد و اگر مي خواهند ازسريال هاي وطنی دراين خصوص استفاده شود بايد به شكل جذاب و ماجرا جويانه مراحلي را طراحي كنند كه فكر مخاطب درگير شود.
به عقیده ارشادي هنوز بازي هاي ساخت داخل كه معروف و درعين حال جذاب باشد را نداريم و اين صنعت سالهاست كه در دست سازندگان غربی قرار دارد.
به گفته وی، در بازي هاي ايراني سوژه و طراحی مناسب و جذاب کمتر دیده می شود و همچنان بازی های بومی به سطح بازي هاي غربي نرسيده است.
بازيگر با سابقه سينما و تلويزيون گفت: براي آنكه از دامنه تاثيرات بازی هاي غربي روي افكاركودكان کاسته شود بايد بازي هاي اين قشرآسيب پذير را كنترل کرد.
وي تاکید کرد: با وجود خشونت در تولیدات خارجی اين گونه بازي ها براي تخليه انرژي نوجوانان و جوانان مناسب است، اگر استفاده از گیم با برنامه و زمانبندي شده باشد تاثيرات منفي كمتري خواهد داشت.
ارشادی برنامه ریزی برای ارایه بازی های مفید، جذاب و آموزنده را بر گروه های سنی نوجوانان و جوانان ضروری و برگزاری نمایشگاه گیم را ایده خوبی برای اجرای این برنامه عنوان کرد./ص