به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، امير حسين افيوني در جمع خبرنگاران گفت: اين نوع
گوشت در راستاي توليد محصولات سالم پروتئيني در اصفهان توليد شد.
وي تصريح كرد: گوشت گوساله غني شده خواص
متعدد پزشكي مانند پيشگيري و درمان سرطان، رقيق كردن خون و نافع براي بيماران
ديابتي است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد
كشاورزي اصفهان افزود: خوراك توليد اين نوع گوشت كنسانتره دانه هاي روغني است و با
افزايش ۱۰ درصد قيمت، صرفه اقتصادي دارد.
وي اظهار كرد: در سال گذشته ۱۵۷ هزار تن گوشت مرغ و ۸۰ هزار تن تخم مرغ در اصفهان توليد شد و در
راستاي توليد كيفي محصولات بار ميكروبي شير كاهش يافت.
وي ادامه داد: ۵۴۰ هزار تن گوشت
قرمز و هشت هزار تن گوشت بوقلمون در سال ۹۱ در اصفهان
توليد شد.
معاون برنامه ريزي سازمان جهاد كشاورزي
اصفهان نيز در جمع خبرنگاران گفت: در سال گذشته در اجرای طرح هاي اين سازمان سهم
دولت كاهش و سرمايه گذاري بخش غير دولتي افزايش يافت.
احمد صفي افزود: ۶۷ درصد از
اعتبارات طرح هاي سازمان در سال گذشته از منابع غير دولتي و ۳۳ درصد منابع
دولتي بود.
وي با بيان اينكه سه هزار ميليارد ريال
تسهيلات با نرخ هفت درصد و يكهزار و ۶۲۰ ميليارد ريال با نرخ ۱۳ درصد به كشاورزان براي هفت هزار طرح ارايه مي شود، اضافه كرد: تسهيلات
يكهزار و ۶۲۰ ميلياردي به ۴۴ طرح بزرگ كشاورزي تخصيص يافته است.
وي تصريح كرد: از هفت هزار طرح ، ارايه
تسهيلات به چهار هزار و ۲۰۰ طرح به تصويب رسيده است.
به مناسبت فرا رسيدن هفته دولت ۱۵۱ طرح كشاورزي با اعتباري بالغ بر ۴۲۰ ميليارد ريال و اشتغالزايي ۸۷۷ نفر در سازمان
جهاد كشاورزي اصفهان افتتاح و بهره برداري شد/س