معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي اصفهان از توليد گوشت گوساله غني شده حاوي اسيد چرب لينولئيك كُنژوگه(CLA) نخستين بار در كشور خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، امير حسين افيوني در جمع خبرنگاران گفت: اين نوع گوشت در راستاي توليد محصولات سالم پروتئيني در اصفهان توليد شد.

وي تصريح كرد: گوشت گوساله غني شده خواص متعدد پزشكي مانند پيشگيري و درمان سرطان، رقيق كردن خون و نافع براي بيماران ديابتي است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي اصفهان افزود: خوراك توليد اين نوع گوشت كنسانتره دانه هاي روغني است و با افزايش ۱۰ درصد قيمت، صرفه اقتصادي دارد.
وي اظهار كرد: در سال گذشته ۱۵۷ هزار تن گوشت مرغ و ۸۰ هزار تن تخم مرغ در اصفهان توليد شد و در راستاي توليد كيفي محصولات بار ميكروبي شير كاهش يافت.
وي ادامه داد: ۵۴۰ هزار تن گوشت قرمز و هشت هزار تن گوشت بوقلمون در سال ۹۱ در اصفهان توليد شد.
معاون برنامه ريزي سازمان جهاد كشاورزي اصفهان نيز در جمع خبرنگاران گفت: در سال گذشته در اجرای طرح هاي اين سازمان سهم دولت كاهش و سرمايه گذاري بخش غير دولتي افزايش يافت.
احمد صفي افزود: ۶۷ درصد از اعتبارات طرح هاي سازمان در سال گذشته از منابع غير دولتي و ۳۳ درصد منابع دولتي بود.
وي با بيان اينكه سه هزار ميليارد ريال تسهيلات با نرخ هفت درصد و يكهزار و ۶۲۰ ميليارد ريال با نرخ ۱۳ درصد به كشاورزان براي هفت هزار طرح ارايه مي شود، اضافه كرد: تسهيلات يكهزار و ۶۲۰ ميلياردي به ۴۴ طرح بزرگ كشاورزي تخصيص يافته است.
وي تصريح كرد: از هفت هزار طرح ، ارايه تسهيلات به چهار هزار و ۲۰۰ طرح به تصويب رسيده است.
به مناسبت فرا رسيدن هفته دولت ۱۵۱ طرح كشاورزي با اعتباري بالغ بر ۴۲۰ ميليارد ريال و اشتغالزايي ۸۷۷ نفر در سازمان جهاد كشاورزي اصفهان افتتاح و بهره برداري شد/س

برچسب ها: اصفهان ، تولید ، گوشت ، گوساله ، غنی ، شده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.