محققان دانشگاه نورث وسترن با اجراي آزمايشات مختلف و اندازهگيري کردن باکتريهاي مضر سطوح مختلف به استفاده از چاي سبز براي پوششهاي مختلف ضد باکتري پي بردند.
محققان استفاده از چاي سبز را به عنوان پوشش در ساخت سينکهاي ظرفشويي بکار بردند که نتايج مطلوبي حاصل شده و به اجراي دقيق آن بدل خواهد شد.
چاي سبز به عنوان يک گياه دارويي مفيد که خواصي چون ضد سرطان بودن، آنتي اکسيدان داراي معروفيت بالايي است که البته با انجام اين تحقيق جديد به خواص اين داروي گياهي افزون خواهد شد.
محققان با به کارگيري يک ترکيب پل فنل و کم نمک اقدام به ساخت لايهاي از چاي سبز نمودند که داري چسبندگي مطلوبي در صورت وجود رطوبت و به کارگيري مواد شيميايي است.
پژوهشگران وجود سطوح و پوششهاي آنتيباکتريال را براي حفظ جان و افزايش طول عمر انسانها مطلوب ميباشد./ح