نوبرانه پیاز منطقه لوشان به بازار آمد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ حدود 150 خانوار کشاورز لوشانی سالهاست که با تولید پیاز ، در سطحی معادل 135 هکتار از اراضی مستعد منطقه انحصار کشت این محصول اشک آور و البته پرخاصیت را در جنوب استان گیلان برعهده دارند.

امسال تولید پیاز در شهر لوشان 4 برابر شده و پیش بینی می شود تاپایان فصل برداشت چهار هزار

تن پیاز در این منطقه تولید شود .

پیاز به علت داشتن فسفر ، سدیم ، پتاسیم و ویتامین های آ.ب.س ، آهن ، آهک ، ید ، سلینوم و قند کارهای فکری را آسان و از بروز سکته مغزی و خون دماغ شدن جلوگیری می کند و تصفیه کننده خون و خواب آور است. / س
برچسب ها: برداشت ، پیاز ، لوشان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.