خلیل علیزاده متخصص ارتوپد در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که استخوان هایشان شکستگی پیدا می کند بایستی به تغذیه خود توجه بیشتری داشته باشند چرا که مواد غذایی پروتئینی در بهبود بخشیدن استخوان های آسیب دیده بسیار موثر است.
وی افزود: افراد بایستی در تغذیه اصلی از مواد غذایی که حاوی پروتئینی است استفاده کنند چرا که این گروه از مواد غذای در طولانی مدت باعث زود جوش خوردن استخوان های آسیب دیده و تغذیه مقطعی در بهبود یافتن آرتروز و شکستگی ها تاثیر بسزایی دارد.
وی تاکید کرد: استفاده از برخی غذاها همچون سوپ پای مرغ و کله پاچه در بهبود دادن شکستگی ها تاثیر چندانی ندارد چرا که بهتر است به صورت دائم استفاده شود به این ترتیب تاثیر این مواد غذایی در شکستگی ها ظاهر می شود./ع2