کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:انگور سرشار از ویتامین آ،ب،ث و مقدار زیادی فسفر،منیزیم،کلسیم،آهن، پتاسیم و آلبومین است.
امینی افزود:میوه انگور برای درمان بیماریهای یبوست،رماتیسم،کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان مفید است.
به گفته کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛بعد از خوردن انگور آب سرد ننوشید زیرا موجب دل درد می شود و یکی از خواص انگورصاف کننده و مولد خون بودن آن است و قند خون را نیز تنظیم می کند.
امینی با بیان اینکه انگور خاصیت ضدعفونی کننده دارد،افزود:کسانی که دوران نقاهت را سپری می کنند بهتر است از میوه هایی مانند انگور،هویج،سیب و هلو به مقدار زیادی استفاده کنند.
وی یادآور شد:افراد مبتلا به بیماری قلب و اعصاب می توانند از آب انگور طبیعی استفاده نموده و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی و ملین برای مبتلایان به اوره بالای خون مفید است.
وی تصریح کرد:کشمش تقویت کننده بدن بوده و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید برای نرم کردن سینه و درد گلو مؤثر است.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:غوره برای افراد مبتلا به چربی خون مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن است و اگر به همراه سالاد میل شود به لاغر شدن نیز کمک می کند و خوردن غوره با معده خالی توصیه نمی شود./س