با افزايش حجم مسافرت‌ها يکي از دغدغه‌ي مردم پخت غذاست تا با همراه داشتن مواد خوراکي مانند نان و پنير و سبزي مي‌توان از مسموميت‌هاي غذايي در مسافرت در امان ماند.

امير حسين فقيهي، متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: با بالا رفتن ميزان مسافرت‌ها در فصل تابستان ميزان بيماريهاي گوارشي افزايش پيدا مي‌کند.

وي عنوان کرد: براي جلوگيري از بيماريهاي گوارشي در سفر بايد از غذاهاي سالم و فاسد نشدني و سبک تهيه شده در خانه استفاده کرد.

وي خاطر نشان کرد: بهترين غذا در سفر نان و پنير و گردو و سبزيجات تازه بدون لکه‌هاي قهوه‌اي رنگ است.

وي خاطر نشان کرد: همچنين نه تنها نبايد براي خوردن و آشاميدن از آب‌ها، چشمه‌ها و نهرها استفاده کرد بلکه براي شستن ظروف و دستها هم نبايد استفاده شود.

وي افزود: از غذاهاي رستوران‌هاي بين راهي استفاده نشود و در صورت مطمئن بودن از مواد اوليه بهداشتي و سالم به اين رستوران‌ها برويد./ح

برچسب ها: سفر ، سبزی ، گردو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
همچین تیتر زدید بهترین غذاهای فاسد نشدنی رو بشناسید گفتیم الان دو صفحه لیست کردین واقعا ممنونم نون و پنیرو سبزی ..... یه وقت به خودتون فشار نیارید مطلب بنویسید اذیت میشید خدایی نکرده :)
آخرین اخبار