آلودگی به فلزات سنگين سرب و آهن درماهی قزل آلا توسط کارشناسان موسسه تحقيقات علوم شيلاتی كشور بررسی و سلامت و قابل مصرف بودن این ماهیان تایید شد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، سرپرست اداره کل دامپزشكی گيلان گفت: براساس نتایج بدست آمده در اين تحقيق غلظت عناصر سنگين آهن و سرب در عضلات ماهيان فوق در مناطق مورد مطالعه در مقايسه با حد مجاز و سطح استاندارد ارائه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی و سازمان كشاورزی و غذايی سازمان ملل برای ماهيان، كمتر از ميزان استاندارد است .

سهراب عاقبتی افزود : در این طرح تحقيقاتی که با مشاركت موسسه تحقيقات علوم شيلاتی كشور اجرا شد غلظت عناصر سنگين سرب و آهن در 16 نمونه از آب، غذا و عضله ماهی پرورشی قزل آلای رنگين كمان در سه مركز واقع در غرب، مركز و شرق استان پس از نمونه برداری و آماده سازی مورد سنجش قرار گرفت./س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.