فيبر ذرت موجب كاهش قند خون به ويژه در بيماران ديابتي دارد.

دكتر معصومه هدايتخواه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: ذرت يك ميان وعده كامل و سرشار از مواد مغذي بوده كه به عملكرد فيزيولوژيكي بدن كمك موثري مي كند.

وي گفت: فيبر ذرت نقش اساسي در كاهش قند خون به ويژه در افراد مبتلا به ديابت دارد.

اين متخصص خاطرنشان كرد: همچنين اين مواد (فيبر)، موجب كاهش كلسترول مي شود، در حقيقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائين آمدن كلسترول توسط پلاسماي خون به ويژه در ميان افراد ميانسال و سالمند مي شود.

هدايتخواه اظهار داشت: مصرف روزانه يك فنجان دانه هاي ذرت در ميان وعده هاي غذايي، مي تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشي از يبوست) را كاهش دهد.

وي ياد آور شد: همچنين مصرف ميزان كافي از فيبر گياهي به بهبود عملكرد روده ها كمك و مانع از ابتلا به يبوست و هموروئيد مي شود.

اين متخصص تاكيد كرد: زنان مبتلا به كم خوني بويژه كم خوني ناشي از كمبود ويتامين مي توانند با مصرف ذرت به بهبود اين نوع از اختلال كمك كنند./ ح

برچسب ها: ذرت ، قندخون ، کم خونی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
baqi omar
۱۴:۳۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۶
با عرض سلام و خسته نباشی .
لطفا در مورد کنترول دیابت در اشخاص میانه سال رهنمای فرم
ایید
ممنون سازید