به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، علیرضا ضیغمی افزود : شهرستان های سپیدان ، شیراز و بوانات مهمترین مناطق تولید کننده گردوی استان فارس هستند. وی بیان کرد : 70 درصد از گردوی تولیدی فارس به استانهای خوزستان ، بوشهر و کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
فارس پس از همدان رتبه دوم تولید گردو در کشور را دارد.
گردو با اینکه از جمله مغزهای چرب است ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کم میکند.
در 100 گرم مغز گردو 85 صدم میلی گرم منگنز 2 و 27 صدم درصد امگا 3 ، 40 صدم میلیگرم مس وجود دارد که این دو فلز سازنده بخشی از آنزیمهایی هستند که در عمل اکسیداسیون بدن نقش دارند.
سازمان جهاد کشاورزی فارس پیش بینی کرد امسال بیش از 31 هزار و 640 تن گردو در این استان برداشت شود.
برداشت گردو از باغ های فارس تا آبان ادامه دارد./س