به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران علی درویش نیا، اظهارداشت: در راستای تامین امنیت غذایی و پروتئین افراد در 5 ماهه نخست امسال بالغ بر 923 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر با اشاره به اینکه ارزش این تولیدات بالغ بر 184 میلیون و 600 هزار ریال بوده و در این راستا نقش کارشناسان در واحدهای تولیدی پرواری و دامداریها بسیار موثر است.
وی ادامه داد: آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پرواربندی بره و گوساله، سبب کاهش هزینه تولید، افزایش بازده اقتصادی و سودآوری و در نهایت پایداری اشتغال مولد و تامین امنیت غذایی جامعه میشود.