رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران‌، از نصب و استقرار دستگاه سی تی آنژیوگرافی طی دو ماه آینده با همکاری بخش خصوصی درمرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی قلب در ساری خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران دکتر محمد مهدی ناصحی، افزود: این دستگاه از گمرک ترخیص شده و در آینده نزدیک مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: دستگاه سی تی آنژیوگرافی خریداری شده 64 اسلایس دارای قدرت تشخیص و تفکیک بالایی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر 15 دانشگاه علوم پزشکی از این نوع دستگاه استفاده می‌کنند، گفت: این دستگاه در زمینه تشخیص ضایعات عروقی شامل شریان‌های ریه، رگ‌های کرونری و مغزی و آمبولی ریه کاربرد فراوانی دارد.

دکتر ناصحی یادآور شد: برخی روندهای درمانی تشخیصی که با سی تی های معمولی قابل تشخیص نیست، به وسیله دستگاه سی تی آنژیوگرافی امکان پذیر خواهد بود.

وی تشخیص ضایعات، پارگی و شدت تنگی در عروق آئورت و شریان‌های قلبی و سایر عروق به روش غیرتهاجمی را از جمله مزایای مهم این دستگاه دانست و افزود: در این روش بدون هیچ عارضه‌ای، تنها با استفاده از آنژیوکت‌، می‌توان عروق را مورد بررسی قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: بیمارانی که دارای رگ‌های پیوندی هستند نیز می‌توانند از سی تی آنژیوگرافی استفاده کنند و دیگر از مراجعه به مراکز درمانی در تهران بی نیاز می‌شوند.

دکتر ناصحی با اشاره به انجام سالانه 1500 عمل جراحی در مرکز آموزشی درمانی فاطمه الزهرا(س) ساری، گفت: از سال 83 تا کنون بیش از 10 هزار جراحی قلب در این مرکز انجام شد‌.

وی اظهار کرد: در حال حاضر دو مرکز درمانی قلب در شهربابل، 3 مرکز در ساری، یک مرکز در کردکوی و یک مرکز تامین اجتماعی به مردم مازندران و استان‌های همجوار از جمله گلستان و سمنان خدمات ارایه می‌دهد، لذا نصب دستگاه سی تی آنژیوگرافی می‌تواند روند درمانی بیماران را تسهیل کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دستگاه سی تی آنژیوگرافی به بخش خصوصی واگذار شد، تصریح کرد: این خدمت با تعرفه دولتی به مراجعه کنندگان ارایه می‌شود.
منبع: ایسنا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.