وی افزود: این مواد غذایی باید بیشترین و کم چرب بوده تا به کارکرد دستگاه گوارش کمک کند و در ضمن تمام ریز مغذی ها ویتامین ها و مینرال های مورد نیاز را به بدن مادر برساند.
این متخصص خاطرنشان کرد: میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار بازی می کنند.
سبحانی اظهار داشت: ماست، غلات، شیر شکلات، نان تست، سالاد ،مرکبات و سیب به ترتیب از میان وعده های انرژی از صبحگاهی و ضد تهوع هستند که مصرف آن بسیار مفید است.
وی تصریح کرد: مصرف آب معدنی حاوی منیزیم از بروز خستگی گرفتگی عضلات و یبوست در زنان باردار پیشگیری می کند.
شایان ذکر است: میوه های خشک حاوی فروکتوز و انواع ویتامین هاست که تا وعده بعد زنان باردار را سیر نگه می دارد./ع2