کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با دَمکرده گشنیزبا دَم نمودن یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک لیوان اب جوش به مدت 5 دقیقه برای ضدعفونی دهان و دندان بی تاثیر نخواهد بود.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخم و میوه گشنیز خواص دارویی دارند.

وی تصریح کرد: کارشناسان سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز را در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر دانسته اند.

نقشی ادامه داد: تناول2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را درپی دارد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توام با خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بی‌حسی را به دنبال خواهد اشت.

وی اظهار داشت: خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری می کند و از مسمومیت های غذایی پیشگیری می کند.

نقشی افزود: جویدن تخم گشنیز و برای تسکین درد دندان توصیه شده است.

وی تاکید کرد: عرق گشنیز را در رفع عفونت مجاری ادرار، ناراحتی های گوارشی و نفخ شکم موثر می دانند./س

برچسب ها: ضدعفونی ، دهان ، گشنیز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.