به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، جودت کارشناس تغذیه در خراسان شمالی گفت : خربزه حاوی ویتامین A است و در ترمیم سلول های بدن نقش به سزایی دارد.
وی افزود : خربزه هم چنین حاوی ویتامین های C,D و سلولز است و به دلیل داشتن فیبر بسیار در درمان نقرس، روماتیسم ، یبوست و بواسیر بسیار موثر است.
جودت با بیان اینکه خربزه حاوی آنزیم هایی است که به هضم غذا کمک می کند گفت :این میوه برای افراد مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.
وی اضافه کرد : قند موجود در خربزه به سرعت جذب خون و باعث بالا رفتن سریع قند خون می شود، بنابراین مبتلایان به دیابت و افراد دارای اضافه وزن باید مصرف آن را محدود کنند./س