وی برداشت از هر هکتار سطح زیرکشت طالبی را بیش از 20 تن عنوان کرد و افزود: در مدت برداشت این محصول از مزارع ساوه بیش از 40 هزار تن طالبی برداشت شد.
وی دلیل شهرت طالبی ساوه را طعم، بو و شیرینی مطبوع و ماندگاری طولانی عنوان کرد و گفت : شرایط آب و هوایی و خاک مساعد شهرستان ساوه دلیل این مرغوبیت است.
سرپرست جهادکشاورزی شهرستان ساوه افزود : این طالبی ها به استان های همجوار همچون البرز، همدان ،قم ، تهران و سایر استان ها ارسال می شود.
وی مهمترين ارقام زير کشت طالبي در ساوه را رقم ورامين و فلات عنوان کرد و ادامه داد: شهرستان ساوه بزرگترين توليد کننده طالبي در کشور است و محصول تولیدی این شهرستان به علت کیفیت بالا و ماندگاري طولاني در همه جای کشور خریدار دارد به گونه ای که نوعی برند محسوب می شود.
وی درباره فواید این میوه گفت : طالبی سرشار از ویتامین و فیبر و میوه ای اشتها آور و ملین است کهباعث رفع تشنگی نیز می شود.
شریفی با بیان اینکه طالبی منبع غنی پتاسیم و فسفر است و پتاسیم موجود در این میوه باعث جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی می شود، گفت :طالبی به علت وجود کلسیم فراوان باعث بهبود و رشد اسکلت و استخوان بدن، لطافت و شادابی و نرمی پوست می شود./س