به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ در اين نشست كه نمايندگان بخش خصوصي و دولتي مراكز خريد سازمان تعاون روستايي و بانكها حضور داشتند مواردي چند از جمله پرداخت تسهيلات براي خريد ذرت ، رسيدگي به حل مشكلات برداشت و تامين ادوات مورد نياز مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
در اين جلسه موضوع هزينه هاي توليد ذرت به منظور دستيابي به نرخ توافقي بررسي و پيشنهادهايي در اين خصوص نيز عنوان شد.
در اين نشست برخي نگراني ها در خصوص برداشت همزمان ذرت در استان و واردات ذرت مطرح گرديد.
كيخسرو چنگلوايي رييس سازمان جهادكشاورزي خوزستان در اين نشست به شرايط خاص اقليمي استان كه در كشور منحصر به فرد مي باشد اشاره كرد و گفت: با توجه به وجود آبهاي جاري و آب مورد نياز كشاورزان ، زمين هاي مسطح و قابل كشت ، دانش و آگاهي كشاورزان ، وجود مراكز تحقيقاتي با كادر علمي و نظام هاي بهره برداري متفاوتي كه دارد توانسته روي توليد محصولات كشاورزي در كشور بسيار اثرگذار باشد.
وي به استقبال كم سابقه كشاورزان استان در كشت ذرت دانه اي و علوفه اي و اينكه ذرت از محصولات استراتژيك كشور مي باشد اشاره كرد و گفت: تلاش مي شود مشكلات كشاورزان ذرت كار استان با تعامل و هماهنگي دستگاههاي اجرايي برطرف شود تا كشاورزان بدون دغدغه به توليد بپردازند.
كشت ذرت علوفه اي در استان خوزستان از اواخر تيرماه شروع و از آذرماه به تدريج برداشت آن شروع مي شود.
امسال اراضي زيركشت ذرت در استان خوزستان با توجه رفع محدوديت كشت و تامين آب مورد نياز به يكصد هزار هكتار رسيده و پيش بيني مي شود بيش از يك ميليون تن ذرت در استان توليد شود.
امسال نيز محصول ذرت به قيمت تضميني و توافقي توسط مراكز خريد تعاون روستايي انجام مي شود.
طبق معمول همه ساله پس از برداشت محصول ذرت در استان ، بلافاصله كشت گندم شروع مي شود./س