به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ كلم، ادويه كاري، اسفناج، ترب و سير و پياز با آنكه ممكن است افراد كمتر از آن ها استفاده كنند اما حتما بايد براي سلامت بدن به عنوان ادويه در ميان غذاها استفاده شوند.
بررسي ها نشان مي دهند اين خوراكي ها حتماً بايد در كنار غذاها مصرف شوند زيرا باعث از بين بردن باكتري هاي مضر بدن شده و سيستم ايمني بدن را در مقابل ورود هرگونه بيماري يا آلودگي ايمن مي كند.
افرادي كه به طور مرتب از ترب، كلم ، پياز و سير در كنار غذا استفاده مي كنند دچار سرطان نخواهند شد و عمر طولاني بسيار دارند.