به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران «سعید سلیمانی»، افزود: عوامل بیماریزا میتوانند بر کیفیّت سبزیهای برداشت شده تاثیر نامطلوب داشته باشند.
وی دربارهی گسترش بیماری در سبزیها گفت: ضایعات وارده به سبزیها ممکنست بهتدریج گسترش یافته و به محصولات سالم و مجاور سرایت کنند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی ادامه داد: سبزیها را اغلب پس از برداشت، شستوشو داده و با هوا سرد میکنند.
سلیمانی با اشاره به معمولترین نوع پوسیدگی در سبزیها یادآور شد: نرمشدگی و پوسیدگی قارچی و باکتریایی معمولترین نوع پوسیدگی در انواع سبزیهاست.
وی با بازگو کردن آمادگی برخی سبزیها برای جذب آب افزود: برخی سبزیها در برابر پوسیدگی و نرمشدگی حساس بوده و آمادگی زیادی برای جذب آب دارند از همینرو باید بهصورت خشک نگهداری شوند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: پس از شستوشو و پیش از بستهبندی محصول باید آنها را بهطور کامل خشک کرد.