فارس قطب تولید برنج جنوب کشور است و بعد از استان‌های گیلان ، مازندران و گرگان، رتبه چهارم تولید برنج را در کشور دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: کشت برنج در استان فارس از اواسط خرداد آغاز می شود و اواسط مرداد به پایان می رسد .

خرد افزود: شهرستان های مرودشت، سپیدان، رستم، ممسنی، قیرو کارزین ،جهرم، فیروز آباد و پاسارگاد از جمله مراکز مهم کشت شلتوک برنج در فارس است.

عمده ارقام برنج استان فارس چمپای قصردشتی، شفق ، کادوس ، سجر و ارقام اصلاح شده سازندگی و درودزن است .

برنج چمپای قصر الدشتی یکی از بهترین انواع برنج بومی استان فارس است که به سبب کشت آن در کامفیروز به برنج کامفیروزی معروف است و 80 درصد سطح زیر کشت برنج استان فارس را به خود اختصاص داده است.

برداشت این محصول در استان فارس از نیمه مهر آغاز می شود و تا پایان آبان ادامه دارد./س


برچسب ها: رتبه ، چهارم ، برنج ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.