متخصص کودکان و اطفال گفت : مادران شیرده با مصرف سوپ انجیر می توانند شیر خود را افزایش دهند .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ، دکتر استاد ابراهیمی افزود: انجیر میوه ی تابستانی و دارای خواص بی شماری است که در درمان بیماریهای مختلف نقش دارد.

وی گفت: انجیر با طبیعتی گرم دارای قند و منبع غنی از پتاسیم ، منیزیم و کلسیم ، فسفر و ویتامینهای a – b – c است.

این متخصص کودکان با اشاره به اینکه جوشانده غلیظ انجیر خشک برای بهبود سرماخوردگی بسیار مفید است خاطرنشان کرد : سوپ انجیر نیز برای افزایش شیر در مادران مفید است ، این سوپ ، از انجیر با گوشت پخته و مواد افزودنی دیگر مانند شیرگاو ، هویج و جو تهیه می شود .

وی انجیر را ضد سرطان خواند و گفت : این میوه در معالجه بیماری های پوستی و کم خونی موثر و تامین کننده سلامتی کودکان ضعیف و بی اشتها است./س

برچسب ها: سوپ ، انجیر ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.